Tack och hejdå!

Sex månader går fort och min tid som ämnesspanare här på lr-bloggen är till ända. Tretton blogginlägg har det blivit. Det har varit jätteroligt och hedrande att vistas i detta inspirerande och lärorika sammanhang men eftersom jag har sagt upp mig från min fasta sfi-lärartjänst för att i stället pröva mina vingar som utbildare, författare och konsult när det gäller sfi-undervisning, litteracitetsutveckling och digitala resurser, kan jag inte fortsätta som ämnesspanare i höst. Till det behöver man nämligen en aktiv lärartjänst. Fast jag hade velat fortsätta, förstås. Men nu är det som det är. Det går inte att äta kakan och ha den hel.

Ändå kommer jag inte att lämna lärarlivet helt och hållet, utan kommer att ha möjlighet att både möta sfi-elever och stå i klassrummet ibland. Jag ska vara timvikarie på min “gamla” arbetsplats och kommer att gladeligen och i mån av tid hoppa in när någon av mina jobbarkompisar blir sjuk eller tar semester. Det blir kul. Jag behöver ha kontakt med verkligheten. Jag älskar att undervisa. Jag vill ha möjlighet att testa nya saker i klassrummet.

Ja, då tackar jag för mig. Tack för att ni har läst mina inlägg, de finns kvar och fortsätter förhoppningsvis att inspirera ett bra tag till. Mig hittar ni annars lätt på sociala medier (facebook, twitter och instagram) eller via min hemsida. För övrigt hoppas jag att vi ses t.ex. på bokmässan i september för jag kommer att prata i LR:s monter vid sammanlagt tre tillfällen, så håll utkik efter tider. Välkommen!

Tack, tack, tack. Ha en underbar sommar!

Lämna en kommentar

  • (will not be published)